Vill du hyra kajak i Stockholm?

Att få uppleva att glida fram på vattnet en solig dag i Stockholms vackra omgivningar är verkligen något som alla borde få vara med om. Många tycker att de kommer nära naturen på ett fantastiskt sätt när man paddlar kajak. Utsikten man bjuds på när man paddlar kajak i Stockholm får man heller inte glömma!

Paddla kajak är en rolig aktivitet som passar alla i hela familjen eller för kompisgänget. Det är lätt att lära sig och inga förkunskaper krävs.

Hyr din kajak hos oss på Rålis Kajak! Vi hjälper dig gärna!
Paddla kajak är något för alla
Paddla kajak är verkligen något för alla oavsett hur gammal du är. Så låt barnen också följa med och uppleva Stockholm från vattnet! Innan ni ger er iväg får ni rätt utrustning av vår hjälpsamma personal. Du behöver bara ta med dig kläder som passar vädret

Upptäck det Stockholm har att erbjuda från vattnet. Du kommer att upptäcka mycket som du annars inte skulle få se! https://raliskajak.se kan välja att ta en kortare tur i stan eller genom lugnare kanaler kring Långholmen. Du kan också ta en längre tur runt Essingeöarna eller Årstaviken. Vart du ska är såklart helt upp till dig!

På många ställen finns dessutom caféer eller mattorg att stanna till vid en stund. Det är upplagt för en väldigt trevlig dag helt enkelt.
Om man vill paddla med andra
Du kan såklart paddla kajak ensam, tillsammans med familjen eller ihop med dina kompisar, men vi har också event där man kan få paddla tillsammans med andra.
Meetup
Paddla tillsammans med folk från hela världen! På torsdagar hela sommaren så paddlar vi ut i grupp till någon fin plats där vi sedan har picknick.
Midnight Kayakers
Rålis Kajak ordnar varje år kring midsommar midnight kayakers tillsammans med en välgörenhetsorganisation. Du kan njuta av paddling samtidigt som du gör något bra alltså!

Du tar med dig passande kläder och du får låna utrustning av oss. När vi har paddlat klart har vi picknick på bryggan i form av knytis. Inga förkunskaper krävs, så häng med även om du är nybörjare. En trevlig kväll utlovas!
Priser
Att ha bra priser är väldigt viktigt för oss. Våra priser börjar på 270 kr. Se vår fullständiga prislista på vår hemsida!

Om Rålis Kajak

1999 började Rålis Kajaks resa mot det vi är idag. Då var det ett café som hette Kafe Kajak. Fokuset var just caféverksamhet, men kajakintresset och närheten till Stockholms kajakklubb ledde till att vi började hyra ut kajaker också så småningom.

2009 lämnades caféverksamheten och blev bara kajakuthyrning och här driver vi vidare den verksamheten än idag!

När vi köper in kajaker för uthyrning så har vi bara det bästa för kunden i fokus. Du kan känna dig trygg med att hyra kajak från oss! Boka kajak hos oss nu, välkommen!

Leave a Comment