Att anlita Städtjänst i Göteborg

Städning är ganska oftatråkig och tidskrävande syssla att behöva göra.
Mångahar för det mesta en redan fulltecknad almanacka med sysselsättningar samt umgänge med både vänner och familj och vill inte gärna lägga någon som helst mertid på städning. Medan andra är till åren komna och inte orkar att sköta om sin städning längre.
Sedan finns det människor som helt enkelt inte vill städa, man vill mycket hellre göra annat som är både mer betydelsefullt och roligare med den tiden man får över i stället.
För att ta hand om sin städning idealiskt hemma behöver man även se till att alla rengöringsprodukter alltid finns hemma, som tillbehör av luddfritt papper och dammtrasor för att inte glömma dammsugare och moppar och även rengöringsmedel till att tvätta fönster.
Dessa redskap ska man även se till att göra rent efter varje användning.
Det fordras även lite ansträning för att hushållsbestyren blir riktigt bra. Med exempelvis brist på tid eller nedsatt rörlighet blir det ofta att man inte gör det så omsorgsfullt som man gärna skulle önska.
Man tänker ofta att man ska göra det noggrant och bättre nästa städtillfälle. På det viset blir städningen heller inte riktigt fullgod med påföljd att man sällan eller aldrig blir tillfredsställd med Städfirma Göteborg .

Om du nyttjarstädfirma – Slipper du de här problemen!
”Gör som tiotusentals andra redan gör!”
Skaffa städbolag!
Det finns mängder av nöjda kunder som idag begagnar sig av städhjälp. Det som de flesta av dessa kunder ifrågasätter idag är: Hur kommer det sig att man inte kommit på detta mycket tidigare.
Om man frågar kunder vad det är som får de att fortsätta hyra städfirma – Är svaren oftast alla de punkter nedan som de ”slipper” att besvära sig med.

Det kan bland annat vara att:
• Handla rengöringsprodukter
• Planera och hitta en bra veckodag för städningen.
• Damma fönsterbrädorlampor, tavlor och andra fria ytor som bänkar osv.
• Göra rent golv och mattor och likaså soffan.
• Torka av dörrar, kontakter,karmar och lister.
• Rensa papperskorgar.
• Våttorka golv.
• Putsa badrum, toaletter, handfat, speglar osv.
• Rengöra kök och göra rent köksluckor, ung och spis osv.
• Putsa fönster.
• Tvätta moppar, trasor och göra rent dammsugarmunstycke efter all rengöring osv.

Dessutom beskriver de ofta…
”Upplevelsen” av att komma hem till ett fräscht och väldoftande hem.
Det är oftast den känslan kunderna beskriver som betyder mest med att ha städhjälp – När doften av ”nyss rengjort” hem sprider sig i precis samma sekund man passerar över tröskeln, för att med ens märka och se att allt verkligen skiner och glänser rent i sitt hem.
Ett rutinerat städbolag är självklart yrkesspecialist på att uträtta sitt arbete och genomför arbetet yrkesskickligt och systematiskt enl. den uppgjorda planen man gjort upp med kunden. Allt för att genomföra städningen så effektivt som går samt att inte något förbises.
Det är inte några problem att göra förändringar i sin bokning av städhjälp.
Jämför helst olika städfirmor!
Glöm inte att ta dig tid att bedöma flera städbolag och ställa de funderingar och frågor man eventuellt har, så att man har svar på allt innan man hyr in städfirman. Efter det är det väldigt enkelt och smidigt att anlita sitt städföretag.
Du väljer själv om du önskar lägga en order för tjänsten via hemsidan eller via telefon.
Hur mycket kostar det att hyra in städtjänst?
Ett jämförbart riktpris är från ca. 200kr/h – Då inkluderar moms efter rutavdrag.
Priser kanskilja beroende på vilken stad man bor i.Slutpriset räknas ut beroende på hur stor ytan som ska rengöras är samt hur frekvent man vill ha städningutförd.
För städhjälp gäller RUT-avdraget! – Kunden betalar då enbart 50% av priset på arbetskostnaden.
Vad finns det för olika alternativ på städhjälp?
Många olika städföretag har väldigt snarlika upplägg, medan andra har mer specifika inriktningar. Detta kan man läsa klart och tydligt på de auktoriserade respektive städbolagens hemsida.

Hur förbereder man sig inför det första städbesöket?
Man ser till att ha det undanplockat från tex. leksaker och andra lösaföremål samt att mat och dylikt är bortplockat från ytor som ska torkas av.
Det är enkelt att boka en städfirma – Varför inte prova?
Lycka till!

Leave a Comment